به دنبال حمله سپاه به مقر گروهک تروریستی جیش العدل در پاکستان با پهپاد و موشک، پاکستان کاردار ایران را احضار کرد

به دنبال این موضوع پاکستان کاردار ایران را احضار کرد. وزارت خارجه پاکستان اعلام کرد که کاردار ایران را به محل وزارت خارجه این کشور احضار کرده است.
اسلام آباد با انتشار بیانیهای حمله صورت گرفته را محکوم و آن را «نقض حریم هوایی» خود خوانده و نسبت به پیامدهای آن هشدار داده است.
در بیانیه دولت پاکستان آمده: «وقوع این حملات با توجه به این که دو کشور چندین کانال ارتباطی دیپلماتیک با هم دارند، نگرانکننده است».
وزارت خارجه پاکستان در بیانیهای گفت در گفتگو با یک مقام ارشد وزارت خارجه جمهوری اسلامی هم به حمله ایران اعتراض کرده است.
همچنین در این بیانیه آمده است که حمله ایران به خاک این کشور«اقدامی بیدلیل» بوده است.
گفتنی است جیشالعدل یک گروه تروریستی مدعی حقوق بلوچها و اهلسنت است که طی سالهای اخیر بارها با نیروهای مرزبانی و امنیتی در حنوب شرقی ایران درگیری مسلحانه داشته و باعث شهادت شماری از مرزداران، ماموران و ساکنان عادی این شهرها شده است.
طبق اعلام جمهوری اسلامی، مقر این گروهک تروریستی در کوه سبز استان بلوچستان پاکستان است که امشب با حملات موشکی منهدم شد.
پاکستان هم ادعای ترامپ در مورد مذاکرات را رد کرد